onsdag, mars 15

Roligheter

Okej, 1½ månad sen senaste inlägg...

Och min bloggkarriär börjar nog vara över, men vill nog ännu hålla i den. Sådär nu och då.

Man sku ju kunna tro att jag fått jobb. Men nej, så är inte fallet. Men jag jobbar hårt för att få med den tid som jag har, och den känns konstant alltför knapp. Jag har varit så trött, så trött på dethär jobbsökandet som är en ändlös kamp. Och sen är det hela tiden något som ändrar planerna, typ oväntade intervjuer eller liknande. Jag förstår jobbsökningen bra just nu, jag har koll över situationen och jag jobbar på att vara modigare och mera högljudd hela tiden. Kanske mest mod och självförtroende. Jag är bra och jag kan saker och jag är värdefull i ett företag.

Nå, men. Nästa grej. Spännande grejer. Galna grejer. Jag och barnen flyger till Singapore om 11 nätter!!! Först tänkte jag att jag kan flyga nattflyg på alla tre själv (som startar 23.55) men sen blev det kväll och natt och jag var trött och jag konstatera att det nog kanske är lite för tufft, så vi flyger samtidigt med mamma. Och mina känslor inför detta har varit upp och ner. Jag äger typ 1 bh, har köpt underbyxor sist för 1 år sen, jag har typ 3 olika klädkombinationer jag kan ha bland med människor. Jag har en lång lista på saker som borde införskaffas när ekonomin är bättre osv. Och sen går jag och sätter de sista sparpengarna på en resa. Och dessutom en sån där inte Micke kan komma med. Och vid en sån tidpunkt jag borde vara till arbetsmarknadens förfogande konstant (jaa, för som arbetslös så är det ju nästan så). Men det känns så jääävla bra just nu (nu när jag alltså är över alla skuldkänslor gällande det och så långt allt bara är betalt på Visa). Jag älskar att resa och jag har varit så vuxen och saklig och klok så länge. Och jag behöver så en paus i detta lopp som aldrig tar slut. Barnen är så excited och kommer att lära sig massor och få en djupare förståelse för världen och det är nåt jag definitivt vill ge dem idag. Och om allt går väl kanske jag har ett jobb när jag kommer tillbaka och då har det ju varit bra med en paus. (Är igen på slutrakan till ett, men det har jag ju ren varit flera gånger, så det är ju ingen garanti).

Nå, våra planer. Flyg till Singapore. 2 nätter i Johor Bahru (som är Malaysiens näst största stad och riktigt fast i Sinagpore) och i Johor Bahru far vi till Legoland (just det sättet man ökar barnens förståelse för världen =)). Sen flyger vill till Bali, där min bror är, och där har vi hyrt ett hus med pool för 11 nätter. Och sen flyger vi igen hem mitt i natten efter att ha väntat typ 9 timmar i Singapore.

Och som vi alla väntar. Barnen är ren nu helt på övervarv. Blir långa 11 dagar tills vi far. Men som tur är 2 av dem ännu 6 dagar på dagis. Och jag borde hinna med massor. Jag sku hitta företag att kontakta, jag borde laga rekryvideo om mig och sen ska jag båda torsdagarna gå på min työnhakubooster kurs i Böle.

Inga kommentarer: