fredag, januari 8

Januari

Definitivt inte jul mera i dethär huset. Händer så massor så känns som om julen var för en evighet sen.

Idag kom det 760 kg kök till oss. Hela vårt kök är just tömt och imorgon skall det rivas. På måndag börjar sen spacklande och slipande och golvbyggande och sånt (det gör vi inte själv).

Det har blivit iskallt och har hamnat köpa nya kläder åt den äldsta (köpte Kuoman i storlek 34 och utebyxor i 134!). Minstingen fryser hela tiden och vi har nu varit inne i 3 dagar. Allt över -20 är bara för mycket för Evilda när hon är så stilla.

Nästa fredag ska min graduplan vara klar och jag är nog så osäker på vad jag håller på med, fast ämnet jag valt är intressant.

Sander börjar igen dagis på måndag och då ska jag börja bygga upp alla skåp till vårt kök. Och skriva graduplan. Och laga mat. Och tvätta kläder. Och städa och precis allt annat som jag hela tiden håller på med. Ja och sen är det ännu lite detaljer med köket som är oklara.

Ja, och sen har vi igen inte nåt varmt vatten för vår boiler är gammal och den stärvar (3 gången det händer under dethär året vi bor här). Så borde trolla fram 6000 för det nånstans ifrån...


Jaaa och så funderar jag på hösten. Arthur ska anmälas till skola och ev. eftermiddagsvård och Evilda borde det sökas dagisplats åt, om det behövs. Men allt är ju så oklart.

Så ja. Mitt huvud exploderar och det är bara massor. Som vanligt då.

Inga kommentarer: