torsdag, augusti 13

Några meningar

Idag har jag för första gången på länge varit en sån mamma som jag vill vara. En som har orkat följa med leken och som faktiskt kunnat leka och som inte brytt sig om allt som är ogjort och orkat kräva och kommendera och krama och pussa och intressera sig. Och idag är också första dagen Arthur och Sander båda varit borta 6 timmar när ena varit på dagis och andra i förskolan. Ytterst tragiskt tycker jag.

Arthur somna just, kvart före 10. Han har så svårt att somna nuförtiden och det har varat så länge. Jag väckte honom kvart över 7 imorse så jag tycker att han sku behöva mera sömn och att han borde somna lättare. Men inte. Nå, han har ju aldrig haft lätt med det heller.

Jag är glad över Sanders dagisvarande. Ifjol var de 20 barn där i samma utrymme och nu är de 13 barn och alla är bekanta. Sen får han fortsatte med helt samma skötare som ifjol och dessutom just såna som jag uppskattar. Så det är jag jättenöjd med! Sen har han söta kompisar där så det ska nog bli fint. Han var nog lite skeptisk idag och har pratat att han helst vill vara med mamma. Lite har jag funderat om han sku ha ännu kortare dagar men jag måste se hur hösten nu först börjar. Arthur är överglad över att förskolan börja men sen så har han ju så goda kompisar där med.

Just nu känns det jättebra att bo i Lojo och det har det nog faktiskt gjort ända sen dag 1. Har inte tänkt på det förr men trivs faktiskt bra här.


1 kommentar:

Sofia sa...

Gammalt inlägg jag vet, men kände ni nån i Lojo innan ni flyttade dit och har det varit lätt att lära känna nya människor där och få ett kontaktnät? Har ni vänner i närheten eller bor de på annat håll?