tisdag, juli 21

"Maammma"-tjat.

Nu har vi haft sommarlov i 6½ vecka. Och jag gillar nog det mest så, när vi alla är hemma och tillsammans och det inte är brottom nånstans. Men just idag så är jag så trött på allt tjat och allt mamma, mamma och han slog och han sa så och jag vill inte och maaammma.... Grannbarnen for på resa och mina bara har inte lekt på tumis på evigheter. Och nu en gång när jag kan kolla nåt på datan när Evilda sover och jag tänker att de äldre sku kunna leka själv, så nej, då är allt skit och dåligt och gnäll. Uuuh. Och sen har jag ju konstant varit med mina barn nu i 6½ veckor. Nån butikseresa har jag gjort själv, nån länk men annars är jag hela tiden med nån. Och jag som sku villa göra fotoboken klar eller få vårt sovrum målat och fixat eller ens en morgon äta morgonmål i lugn och ro utan att hela tiden hoppa för att ge mat åt nåt nytt barn som vaknar.

Jo, men sen om 10-20 år så. Då kommer jag väl sakna detta. Eller ren om 3 veckor då förskolan börjar och vi varje morgon ska ha iväg en till 9. Vem har kommit på att 6 åringar ska gå 5 dagar i veckan till förskolan?! 4 dagar tycker jag alla borde jobba.

Och nu konstatera Arthur just att vi sku behöva 2 mammor när jag inte orkar reagera på deras tjat och gnäll i ringarna. (Eller Sander ligger under och vägrar flytta på sig). Och då konstatera Sander att Evilda blir ju mamma varvid Arthur säger att det inte är på länge än. Nå, det hoppas jag med.

Inga kommentarer: