onsdag, september 2

Sjukstatus

I planet påväg hem sa jag åt Micke att söndag-måndagnatten får han fixa Evilda och hennes nattätande får sluta. På resan blev det igen 2 gånger per natt och det var ju helt ok för hon åt lite och det var hett och så.

Nå. Förstås fick Evilda feber på söndagen. Och har sen dess varit dålig. Febern är nog borta nu, har varit sen igår morse men humöret är grymt och nätterna grymma. Hon sku villa sova med tissen i munnen och annars är det skrik och ibland är det ändå skrik och mera skrik och sen är hon ju så trött. Stackarn har ont och eländigt och hatar värkmedicin (vi har pamol f allestans då hon viftar och slår och spottar ut det). Äter inget, eller jaa, har levt på ost i några dagar och bröstmjölk. Ammar konstant och det är det ända som är bra. Funkar som värkmedicin när hon får hålla i bröstet så det måste hon ju få. Vill nu inte heller dricka nåt från pipmugg. Vill bara vara i famnen.

Hon håller på att få 3 stora tänder. Tror jag iaf, för man får ju inte känna in i munnen och inte heller titta. (När blev hon så viljestark!?!) Så kanske det är det, eller sen är nåt riktigt fel nånstans. Hon skrapar sig också i nacken och bakom öronen men har tänkt att det har med tänderna att göra.

Nu har hon sovit en längre stund efter att jag fick i henne kanske halv pamol F och sen fick hon hålla i bröstet i typ 1 timme men sen ska vi och köpa panadol i vätskeform och ge det hela tiden. Om man lever på 3 skicor ost så kan man ju inte orka vara glad.

Och. Jag börja skolan på måndagen. Corporate sustainability tror jag kursen heter. Riktigt intressant.

Inga kommentarer: