söndag, september 27

Kalasdagar

Länge sen sist igen. Och här har hänt massor. Vi har fått en 6 åring till huset och jag har blivit 30!

Vi har ett kalasveckoslut pågång. Igår hade vi kompiskalas 11-13 med 6 förskolekompisar och på kvällen hade vi både jag och Arthur kalas med bådas kompisar.

Arthurs kompiskalas var så annorlunda sen ifjol fast det då var 10 barn hos oss i vårt lilla radhus. Nu kände alla varanadra så bra å vi har så stort hus. De var uppe, nere, ute och allestans. Vi hade hamburgarlunch och morot och gurka stavar och tyvärr också chips på bordet, som gick alltför väl ner. Hamburgarna (som man själv fick fylla) var nu inte lika pop. Sen efter en stund hade vi sötsaker; mariekex, våfflor, mockarutor och vienetta glasskaka. 4 barn åt glasskaka. Och jag gillar inte att ge gåvopåsar, är så emot det. Är också så emot godis åt barn. Men Arthur önska så gärna mete, så supermycket, och för honom hör godis och kala ihop (nå bra så för annars så äter vi inte godis) så jag laga 8 påsar med godis och vi hade nån sorts mete (Evilda rev ju ner duken konstant) och alla ungarna var helt saliga över godisen och satt och smaska i sig allt. Borde väl bara inse att det inte går att få ungarna så mätta före att godis inte sku smaka.

På kvällen åt vi nachon och tortilla och hade flera barn än vuxna i vårt hus.

Foton på vårt hus, kalas, barn och leksaker.


Arthur önska sig hotwheels bana och fick det också. Fick sen också massa legon. 


Bevi!

6 åring

Evi, Sander och vårt fiskeämbar.

Jag fick mattan av mamma till födelsedagen och är så nöjd med den. Hade själv ingen aning hurdan matta jag ville ha dit så det är så skönt att hon hade hitta en just passade och att jag inte behövde göra valet. Nu ekar det mycket mindre där. 

Vårt vardagsrum. Köpte blommor åt mig själv till födelsedagen. 

Familjebild. Sku ta en till dagis och dethär är den enda vi tog sen försvann alla. 


Arthurs kaka 1. 

Lee, Samuli och Evilda på kalas. Evilda gillar så babyn. 
I år satsa jag inget på kakor. Sånt är så tidskrävande och blir sällan toppen. Så det blev glass med 30 ljus för mig och 6 ljust för Arthur i mockarutsbitarn. Jag ville också blåsa ljus och jag fick 29 utblåsta. 

Inga kommentarer: