lördag, november 2

Bildbomb från 2 november

Dagen börja 10 före 7 då Arthur ropa på mamma från sin egen säng (han hade sovit utan pip hela natten, annat var det med Sander som är flunssig och sovit som en apa och druckit mjölk några gånger när munnen var så torr och kommit till vår säng ren 12). Micke for på jobb till 8 och sen var det en härlig lugn morgon då barnen såg på tv och lekte medan jag fick pyssla med diskmaskinen och diskbänken. TIll halv 10 kom mamma för att hänga med Sander när jag och Arthur for och skrinna. Mamma stanna till halv 3 tiden och Lee ringde 12 tiden och fråga om hon kunde komma på besök. Så riktigt trevlig dag då jag hann prata lite med Lee med när mamma lekte med Arthur medan Sander sov. Och efter det börja fotosessionen.

Arthur har fotat sina bilr. 

Bordet har han med fotat. Och vi har gjort snöflingor.

Såhär söt var Lee idag. 

Sander var sur när han vakna och mellanmålet gick inte så smidigt. 

Arthur fota dagspysslet. Jag måla djungel och vatten och sol och han klistra in märken (och jag vet, min målarkonst är på 4 åringsnivå och Arthur sku säkert fått det bättre själv)

Sen fota Sander sin bror. 

Och det råddiga bordet. 

Och Lee tyckte det såg roligt ut när Sander fota. 
Sen for Lee hem och jag gick ut med barnen. Vi cykla och var i parken och så kom Micke hem och jag gick in och laga mat som misslyckades (försöket på pasta carbonara men det blev nog så blä). Sen läste jag Evas blogg när jag kolla om butiken är öppen imorgon och så ställde jag till med jomppabana. Madrass för kullerbytta, hoppa på ett ben/som en groda, klättra upp på pall och hoppa ner, klättra under stolar, klättra upp på soffan och hoppa ner, hoppa X hopp, kasta boll och gå skottkärra. Barnen var nöjda och till slut börja också Arthur själv utveckla banan (genom mina barn tror jag så massor på att man själv måste föregå som exempel så att barn får inspiration och själv kan göra).

Och så fota vi lite till, alltså barnen fota.

Sander har ingen koll på kameran

Fick flytta mig radikalt för att komma med på bild. 

Härligt rödkindad Arthur. 

Sen tog de en kortv vilanpaus i sängen.


Och så fortsätter fotandet av barnen. PÅ väggen är vår dagiskalender så att barnen hänger med när det är dagis och när vem är hemma med dem. 

MIn absoluta favoritbild av Sanders foton. 


Sen fick Rode komma med och hoppa från pallen. 

Här var då tunnel och bro. 
Och sen var dagen nästan slut. Kvällssmoothie av jordgubb, hallon, banan, vinbär och yoghurt och lite mera billek för barnen och nattsaga och så var det sovdags igen. Och imorgon är det söndag och jag sku så villa ha en till dag i veckan för mina barn.

Inga kommentarer: