tisdag, november 19

Ögoninflamation och droppar

Båda barnen har lindrig ögoninflamation. Eller iaf så rinner det inte och är inte stockat men Arthurs öga var på söndagen rött och Sander klaga  och grät över "pipi öga" när han sku sova och när han sov. På måndagen fick Micke fara med dem till Mehiläinen och de fick ögondroppar. Då kunde de också fara till dagis idag.

Men att sätta demdär dropparna är helt omöjligt. Idag fråga jag tips på jobbet och fick muta som bästa alternativ. Så jag tog till muta. Med glass (frensh food rules gällde alltså inte idag). Och om de tog dem utan tjafs sku de själv få ta glass och om de sku ta dem efter massa tjafs så sku jag sätta lite. Båda tog dem bra (fast jag inte kunde sätta dem och kanske 1 % gick in i själva ögat) utan tjafs men sen när vi sku ta glassen så var det bara lite kvar för Micke hade nåt tag smaska i sig barnens glass. Som tur blev det ingen kris och jag fick dem och samarbeta. Jee! Dåligt föräldraskap är ju bra ibland.

Förövrigt sku man kunna hitta på någo lappar man sätter på ögonen istället för droppar. Det är ju så obehagligt med såna.

Inga kommentarer: