torsdag, oktober 6

Tööt.

Efter min förra intervju så kom jag på intervju till själva företaget. Och jag var jag och jag är bra och bla, bla, bla. Men jag fick inte samma fina fiilis därifrån. Kände att jag ändå inte på nåt sätt var jag där. Fast det ju var jag. Det har bara varit så massor den senaste veckan och jag känner nu hur kroppen och knoppen inte riktigt hinner med. Och jag borde kanske på nåt vis förberett mig bättre, fast jag kände mig förberedd. Berätta om dig själv är en fråga man helt tydligt ska satsa på.

Igår bekanta vi oss med dagis och jag gjorde en till videointervju, och sen var maten slut och butiken ett måste. Och sen for Micke på jobb och jag blev med kaos och matlagning och uppstädning och nattningar och jag hann inte tänka en sekund. Och sen måste jag ju ställa i ordning allas kläder i högar när Micke sku föra. Och sen steg jag upp 6 idag. E bara tööt.

Och min fiilis e nog att jobbet gick förbi, läser det på nåt sätt mellan raderna (eller så förbereder jag mig på besvikelse). Men det är också helt okej. Evilda får börja dagis i lugn takt och den nyheten hinner lägga sig.

Men sen ska jag nog börja jobba.

Inga kommentarer: