lördag, juli 3

Gårdagen med 9 månaders killen

Just nu har Arthur nån trevlig period på gång, den kan beskrivas som "dricker mycket mjölk och äter sån mat som nån annan äter, speciellt röda saker som tomat och jordgubbar, men egen mat är blää och endast någon sked går ner". Och jag som inte gillar att kasta bort mat.

Men nu om en dag med ett 9 månaders troll.

Vaknar halv 8 och efter moronmål för både mamma och pojke så gick vi ner till bastustugan där mamma sover. Micke fortsatte sova.
Arthur såg ut som en bonde i Mickes gamla kläder. Dehär trapporna är pop. Arthurs favoritställe. Han klättrar upp och ner, upp och ner. Och varje gång han kommer ner står nån och är redo att ta emot för försiktig är han överhuvudtaget inte.

10 kom vi upp och leka i tältet och medan vi gick och söka hbl till postlådan somna Arthur i vagnen. 11-tiden var det dags för lunch och utelek. Sen var det grilllunch för de vuxna och Arthur tjuva mat. På eftermiddagen körde vi till Pojo och Arthur sku sova i bilen, men han somna sent och sov nån minut i mammas vattensäng, men sen blev allt för spännande och måste upptäckas. Till 4 for vi på Melles examensfest.

Arthur hade kompis på festen, av Alex som är 20 dagar äldre. Båda sku äta allting och ta på varandra och jaa, det var en enda röra. Som tur satt vi på gräsmattan och inga farliga olyckor hände.

25 över 7 när vi for tillbaka till stugan så somna Arthur genast, i sin helt härliga nya muminpyjamas som dessutom var på rea. Observera också det fina disney solskydded, det var ju de enda som fanns kvar i butiken.

Tillbaka på stugan lyfte jag in Arthur och han fortsatte sova. Själv hängde jag upp tvätt, satt i mat i kylskåpet, drack ett glas skumvin med mamma, åt körsbär och gick och sova klockan 10. 11-tiden vakna Arthur och kom och sova med mig och vakna först 5 för att äta (föregående natt åt han både halv 1 och halv 6).

Det var det, och nu borde jag gå ut och sola. Suck

Inga kommentarer: