onsdag, juni 19

Midsommarplaner

Det går fort nu. Hinner inte stanna upp så mycket nu då vi är ute mest hela tiden. Och så ska det lagas mat snabbt och sökas jobb (är ren så trött på det).

Men efter imorgon så är Micke 3 dagar ledig. Helt så som vanliga människor. Tror att vi aldrig firat en midsommar tillsammans, eller iaf de senaste 5 åren har Micke alltid jobbat. Men i år är han alltså ledig. Hela fredagen ska vi vara i Kyrkslätt med Emil och Linnéa med föräldrar. Sen kör jag på kvällen till stugan och så är vi där resten av veckoslutet. Mamma har köpt en trampolin så den ska vi bygga ihop, sen ska vi bada bastu, leka i lekstugan, äta gott och vara på ett ställe och ha det skönt. (Låter för bra, troligtvis kommer jag och Micke bara att gräla.) Nå, iaf ska jag har 3 dagars paus med jobbsökandet.

På måndag var vi efter vår nya bil. Och det känns så konstigt att kunna fara när och hur som helst (så länge jag släpar barnen med då alltså). Har hittills alltid varit bunden till då Micke inte har jobb. Nu kan jag ju fara till butiken när än det behövs. Men idag for jag nog ändå ensam till Citymarket och handla. Och det var bra det, mina nerver sku nog inte ha klarat av att ha barnen med. Ren klockan 10 var där fullt med människor och en massa lådor allestans.

Inga kommentarer: