tisdag, juni 4

Sommarstatus

Före

Efter
De två sista dagarna har det varit härligt väder. Så varmt och skönt. Idag var också första stranddagen. Och på veckoslutet var vi på stugan och sen har vi säkert gjort en massa annat. Men inte städat. Har bara lyft upp allt på "tason". Resultatet var kaos. Men som tur har allt sin plats och nu känns det trevligt att stiga upp imorgon då allt är upprett.

Annars så var jag till läkare med Arthur idag. Just precis efter att jag fått veta vad han har. Han har i säkert 2 månader haft utslag i armhålan och de har ökat och spritt sig. Nå nu börja de bli röda och få tappar och mamma tyckte nog att jag sku reservera läkartid. Och så gjorde jag det. Idag på stranden sa en mamma att det är ontelosyylä alltså molluskor och hon var så överraskad att jag aldrig ens hört om det. Alla barn i lekåldern hon visste hade haft det. Så jag kände mig sen helt jättesmart hos läkarn... Nå. Det går om och är inte alls farligt. Barn med torr hud får det.

Sander igen är på antibiotika efter att hans snopp på söndagen blev helt röd och han inte alls ville kisa. Den natten hade också varit grym. Kom snabbt på att han igen har balanitis men fick sitta 2½ h på jouren och vänta på antibiotikarecept. Lojos privata läkarstation är bara öppen 14-17 på söndagar. Suck. Men snabbt blev Sander igen bättre som tur. Han hade så ont, så ont när han sku kisa, stackarn och kom ut en massa var.

Nu är det bara 3 nätter tills jag och Micke far iväg till Gotland för 3 dagar. Å ena sidan ser jag fram emot det (speciellt när Sander får utbrott då han håller på att kisa i buskarna) men ändå är jag lite ängslig för hur mina barn ska klara sig och hur mamma ska orka.

Inga kommentarer: