tisdag, april 3

Vårförändring i mig

Jag vet inte om det är våren (om man räknar med längre tid ljust och bortser från snö), det att jag inte har några skoldagar mera före hösten, det att barnen är gladare och äldre, eller vad det är, men nåt gör att jag känner att livet är annorlunda. Mycket bättre på nåt sätt.

Jag har hittat en helt ny livsglädje. Jag vill träffa människor, jag vill hålla kontakt med människor och mitt sociala behov är mycket större än tidigare. Och nu inser jag att jag också själv kan påverka det. Jag måste också göra nåt för det och kontakta bekanta och stämma träffar. Kanske den hektiska livsstilen som börja sen Sander föddes börjar lätta och jag börjar ha tid och ork för annat än det absolut viktigaste.

Idag var jag till stan för att träffa kompisar från Hanken tiden. Vi brukar alltid träffas med några månaders mellanrum och gå ut och äta. Hur roligt som helst! Igår insåg jag att jag kan ringa och tala med människor som inte är min mamma eller Micke. På fredagen fick jag härligt snabbinplaneratbesök av Lee, Emma och Alex och på torsdagen var jag med barnen till Esbo för att träffas med mammor från Arthur familjeförberedelsegrupp. På onsdag hade jag parkträff med mammor från Ojamo och likaså på tisdag. Den senaste veckan har alltså bara varit så sjukt bra. Jag gillar att träffa andra vuxna och jag märker att det blivit alltför lite av det sen vi flytta till Lojo.

2 kommentarer:

Johanna sa...

oj oj jag är så dålig på att träffa andra vuxna fast jag vet att det är just det jag behöver. Roligt att höra att du mår bra! :)

Michaela sa...

Oftast är det ju just det man behöver, att träffa nån. Men ibland känns det bara så svårt för mig, tror att alla andra är så upptagna eller att de inte vill hänga med mig eller så har jag själv för mycket. Men nu har jag då insett att alla vill träffa folk och att det bara är bra att vara den som tar initiativ.