fredag, juni 13

Mina tidigar mornar

Jag älskar tysta mornar framför datan helt för mig själv. Och eftersom jag inte mera kan sova efter att jag en gång vaknat så blir det alltför tidiga morgnar för mig. Liksom varför stiga upp kvart före 7 då alla andra sover och det inte är nåt speciellt?!! På kvällen är jag sen döslut igen... Ganska irriterande med mig dethär.

Och idag är det 4 veckor kvar, eller rättare sagt väl 2-6 veckor. Men jag har så svårt att tänka i andra banor än vad tidigare erfarenheter sagt. Arthur är ju född 39+4 och Sander 40+0 så jag tänker mig att denhär babyn kommer där nångån 39+6 kanske. Men i och för sig kan det ju också vara om 2 veckor. Och nej, det är jag inte klar för. Annars så har jag också börjat förbereda mig på att det kan vara en flicka. Jag har ju helt gått enligt det att graviditeterna varit så lika och att det blir en pojke men sen när jag sa det åt läkarn så konstatera han att inte betyder det nåt. Och han kan ju ha rätt. Så nu tycker jag att det ska bli jättepsännande att se vem det är som är i min mage. Typen som nu ren är kring 2,7 kg enligt nån graviditetskalender. Hoppas så att allt går bra nu på slutet och att inget hemskt händer.

1 kommentar:

Sanna sa...

Nej att graviditeten är lika som de tidigare betyder ju nog inget. Vi väntar en pojke om 7 veckor och den här graviditeten har varit lika som med storasyster. Jag hade svårt i början att förstå att det blir en pojke den här gången, vet inte varför. Var väldigt inställd på flicka. Nu känns det roligt med en lillebror!