onsdag, juni 11

Tillbaka i civilisationen

Idag på moron konstatera mamma att det är 1 månad tills babyn borde födas. Så en månad kvar alltså. Tror att hon är mera i panik över det än jag ännu...

Idag kom vi igen hem från lande. Barnen var 3 timmar på dagis och sen var Sander till munhygienist och Arthur kom också hem då. Imorgon är det deras sista dag och egenltigen sku de ha kunna ha sista dagen för flera veckor sen men det var ju så svårt att veta om vi sku vara uppe i flyttrumba eller inte då det var dags att bestämma det.

På fredag hade vi mammaträff hos oss med mammor från Arthurs familjeförberedelsekurs i Helsingfors. VÄldigt lyckat! Sen körde vi till lande. Var bara där lördag och söndag och vet inte ens vad vi gjorde, jag klippte väl gräs... På måndag gjorde vi lyckad utfärd till Puuhamaa. Vädret var toppen och där var lite människor. Arthur älska vattenrutchbanorna och Sander ville inte alls komma hem därifrån utan bara köra mera bil. Igår var vi igen bara på lande och Micke var ledig och fick uppgrävt massa rötter. Jag själv var rätt oeffektiv och klippte bara lite buskar och laga mat en miljon gånger. På kvällen var det ännu toppen bastu och jag var och simma första gången för i år.

Idag kom jag då hem med och till hundra kilo tvätt. Upptäckte helt av en slump på lande att det fanns springmaskar i en av ungarnas avföring så nu passar jag på att tvätta alla sängkläder från lande och hemma och sen blir det också en massa tvätt av att varit på lande i 5 dagar.

Och nu har jag rabarberpaj i ugnen och Sander sover och solen skiner och eftermiddagen är helt öppen. Jee, jee.

Inga kommentarer: