torsdag, september 15

Kram och dörrar

Ikväll villa Arthur somna kramandes. Och han ville det så jättegärna, så han fick det, och det var sött och gulligt. Men jag orkar inte gå tillbaka till det, han har somnat så bra i sin egna lilla bur nu på sista tiden. Men nu har en helt otrolig mammighet igen kommit över honom och han vill kramas hela tiden och vara nära, nära. Men bara mamma, annars skrik. Stackars Micke.

Men nu har jag nån minut egentid. Äter vaniljglass med stekta äppel och lönnsirap (så att jag nu absolut inte ens i misstag sku gå ner nåt kilo!) och ska börja reda ut vad allt vi ska köpa från Ikea imorgon. Klädskåp är det viktigaste men dörrarna orsakar problem. Billigast är det med vanliga dörrar, men smartast sku det vara med gliddörr (för sovrumsdörren kommer inåt mot skåpen). Sku helst ha en vit gliddörr, men då kostar allt typ 1000 euro (alltför mycket), med en matt glasgliddörr sku det bli 500 euro och med bara vanlig dörrar (som jag alltid lämnar öppna) ännu billigare. Svårt dethär. Är dedär glasdörrarna jättefula?

Jo. Det blir alltså Ikea imorgon och vi ska göra beslut där. Ska så ta med Arthurs koppel för annars blir det inte till nåt.

Inga kommentarer: