torsdag, september 8

Mått på barnen

Arthur, snart 2 år: 92 cm lång och 14,2 kg
Sander, 4 månader: 67 cm lång och 7, 8 kg

Elefanter som barnens murre konstatera.

7 kommentarer:

Linn Jung sa...

Sander är exakt lika stor som Milea tio månader ser jag, haha. Maffigt!

Ela sa...

Ja det är otroligt hur olika barn kan växa. Min son är 2 år och 9 månader och väger 13,0 kg och är runt 92cm lång.
Väldigt individuellt :)

Michaela sa...

Mina barn är elefanter =) Men båda är ju nog längre och större än medeltalet, men så är både jag och Micke också så det är ju ingen överraskning egentligen. Och sen är ju också båda väldigt matglada...

Anonym sa...

Mmmm, stort värre här också. I denna ålder var min flicka i precis samma mått som din lilleman. Min pojke var ännu större, över 8 kg och 71 cm lång. Tösen planade lite ut till 2-års dagen och är nu bara "stor" medan han 6 månader senare redan är 10,5 kg och 78 cm. Ska bli intressant att se var det slutar. Pappan är nästan 1,90 medan jag bara är finländsk medellängd, 1,68.

Lee sa...

Har du hunnit testa bröllopsklänningen? jag är nyfiken som alltid..

Anonym sa...

Något har kännts fel hela dagen....Min pojke är nu 7 månader, dvs. TRE månader senare...Nog har det gått fort med tvåan dessa månader, men.....:)

Michaela sa...

Anonym: Men på tre månader har han ju växt helt otroligt massor. 2½ kg och 7 cm. Kanske pojken tar mera efter pappan och blir lång. (Micke är också nästan 1,90, typ 189)

Lee: Jag prova den jo, men hade konstigt under så såg inte så smart ut. Men den gick bra och jag kommer nog att använda den. Tror att det blir med banden så hålls den uppe. Tack ännu!