tisdag, september 6

Stackarn

Nu tycker jag nog lite synd om min Micke. Han steg upp 7 idag för jag for till skolan kvart före 8. Sen var han med barnen till 3 då jag kom hem och han hoppa i bilen och for på jobb. Sen jobbar han ända till 8 imorgon bitti. Jag far till 9 till rådgivningen med båda barnen och hämtar hem dem åt Micke och hinner hoppeligen till 10.15 till skolan. Klockan 12 slutar jag och kommer hem och sen kan Micke äntligen gå och sova. Då har han bara vakat sådär 30 timmar.

8 kommentarer:

Katarina sa...

Där har du en man som vet att vara hemma mamma inte är lätt :-)

Jätte fint att ni har fått årdnat så att båda har möjlighet att jobba och vara med barnen. Men hur får du det att gå ihop med amningen? pumpar du?

Michaela sa...

Det har nog ändrat här hemma rätt mycket sen jag också börjat göra nåt, vi förstår varandra mycket bättre.
Och amningen jaa. Hade nog planerat att amma också nu men sen börja Sander bröstvägra allt oftare och fick mera och mera flaska... Å nu har jag sen helt slutat amma, och fast jag sörjer att det ren är slut så är det jätteskönt när matstunderna inte bara är stress och tårar. Och det kom ju helt lämpligt nu när jag har långa skoldagar.

pia sa...

Oj jisses vilken man som går med på att köra sådär hårt!! Hoho :)

Michaela sa...

Jo, fast vi kanske inte annars har det så jämlikt alltid så ger vi nog båda varandra möjlighet att göra det vad vi vill och det tycker jag om. Han sku helt bra också kunna säga nej att han jobbar och jag är föräldraledig och ska ta hand om barnen (nå det sku jag nu aldrig sen acceptera men man kan vara rättvis på många sätt).

Katarina sa...

Men han tänkter ju säkert på framtiden... du klar på skolan leder till bättre möjligheter... Fint att de fungerar så bra.

Hur gick de med nytt hus? skall ni flytta och när?

Michaela sa...

Vi skall flytta bara badrumsremonten blir klar (och börjar), antingen i oktober eller november.

Katarina sa...

Så roligt, så får ni ett frecht badrum. Lönar sig att börja packa lådor... du vet aldrig när du hinner senare... :-)

Michaela sa...

Jo. Jag sku nog packa om vi sku ha lådor. Lådor hör också till saker som måste skaffas.