måndag, augusti 27

Bara skit.

Jag går sönder. Det har inte hänt på länge utan det har faktiskt rullat på helt bra en längre tid. Men nu... Nej fy fabian. Sku bara kunna sätta ner mig och gråta eller gömma mig långt borta.

Igår när vi kom hem från kalaset var Sander jätte varm, mätte febern till 38,8. Han somna ren 7 och jag och Arthur gick lite efter 8 i säng. Halv 12 vakna Sander var helt kokhet, drack 2 dl saft, hade svårt att somna djupt och ville bara vara i famnen. Gav värkmedicin och ännu 2 dl mjölk och sen somna han om typ kvart före 1. Han vakna sen 7 och kändes svalare men ändå varm. På dagen var han igen het.

Och eftersom han är sjuk (vet nog inte vad han har förutom hög feber) så kom klubben inte på frågan, inte heller 2 timmars parkhäng. Vi gick en kort sväng i vagnen och förde rosk och kom sen hem igen. Men Arthur är ju helt galen. Har skrikit "kakikorv" non stop hela förmiddagen, varit överdriven som aldrig förr och följt efter varje steg jag gått. Sander somna kvart över 11 i famnen efter att båda haft skrikkalas över nåt löjligt men sen vägra Sander bli nedsatt i sängen och jag höll sen slutligen på att få honom att sova i över 1 timme, samtidigt som Arthur låg och snarka (han förde värre ljud än en riktigt snarkande människa och förstås vägra sluta) på golvet brevid och vägra gå nån annenstans för "det finns monster". Och sova kan inte den äldre heller för han ska bara skrika på mamma och väcker sen Sander som faktiskt måste få sova. "Mamma natta, mamma paja, mammaaaa.."

Jag är så nära galenskapsgränsen det går och försöker nu skriva ut all irritation för att inte helt explodera. Sen har jag ännu skitit hår, hemmet är helt upp och ner och kylskåpet står tomt. Och sen när Micke kommer hem nångång halv 5 så borde den äldre rastas, jag borde fara på länk, likaså Micke och sen måste det göras butiksresa och allt redas upp. Och det är inget som går på de 4 timmar som finns. Så denhär dagen har inget hopp mera. Det är bara skit. Bara skit.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sänk kraven på dig själv. Hoppas det känns bättre snart, kram!

Mippe

Michaela sa...

Mitt krav idag är att överleva dagen och att alla andra också överlever... Och nog blir det alltid bättre speciellt efter att man fått skriva av sig.

S sa...

Heja dig!

Tanja sa...

Ojoi.. vi har fullt upp med att få ungarna sluta med fula ord. Hevostalli, megabitti är ett par ersättare för mycket värre ord.. Nu har Linnéa dessutom börjat ropa "voi että!". Vilket är också en ersättare för något lite värre. Ignorans har inte hjälpt o jag börjar iaf bli lite desperat.

Michaela sa...

Tanja: Ignorans funka så bra när Arthur höll på med v-ordet så jag tror nog också att kakikorv slutar om vi inte bara noterar det. Och liiite har användningen minskat sen måndagen. Fast det är ju nog svårare med flera barn som pratar för de kan skratta åt varann och därför fortsätta.