onsdag, augusti 15

Foton, mattor, fall och matthet

Bonusbild på Sander som också har lite lockigt hår.

Äntligen är jag klar med mina fotoböcker. Har satt in 800 foton i två olika böcker. Ena blev 108 sidor lång och andra 82. Och jag har hållit på sen lördag. Igårkväll var jag på stugan för att göra det i fred och idag har jag hållit på i timmar.

Idag har jag också tvättat mattor, och sen gick förstås torksnöret av och alla föll ner på den smutsiga marken. Jee.

Sen skrämde Sander livet ur mig idag när han luta bakåt i babygungan och själv föll ut ur den med huvudet först i marken och sen landa kroppen så konstigt efter det. Var helt panikslagen när jag plocka upp honom men efter lite tröst så sprang han och leka igen. Som tur är de hållbara för tror nog inte en vuxen sku ha överlevt det, nacken sku nog ha gått av. 

Annars har jag nåt konstigt. Jag är helt matt och slut och fast jag sover blir jag inte pigg. Känner mig sjuk fast jag inte har nåt fel alls, bara kanske lite torr mun. På måndag sku jag på länk men hade ingen energi så tänkte att jag kan vila en dag till. For igår på en men det funka inte alls. Blev helt slut och efter 1½-2km börja jag gå och kunde inte ens gå snabbt, var bara så död. HATAR när det känns så. Sku hellre vara snorig och flunssig och inte bara såhär matt och energilös. Smällde till och med i mig en puuha pete godisask (såndär liten menad för barn) efter maten. Och sen ännu en glass. Inbillar mig att det ger energi. (Och nej, ingen chans i världen att jag är gravid, sku aldrig orka)

Inga kommentarer: