onsdag, augusti 8

Ingen tuttlöshet här inte

20 över 3 gav jag upp inatt. Då börja han för första gången skrika och jag gav den på 3 sekunder åt honom. Före det hade jag burit omkring på honom åtminstone 3 gånger och tagit honom och sova bredvid mig och han var allmänt orolig.

För dagsömnen satt jag honom i sängen utan tutt men efter 1 minut fick han den för Micke hade önskat en tyst nattning när han sov efter natturen. Så ja, Sander får fortsätta med tutt, men bara när han sover. Sen efter en tid ska jag klippa sönder den. Jag är så trött på att varje kväll söka några tuttar (tror vi har 3 stycken just nu) och att det sen ska vaknas 2-3 gånger per natt bara för tutten. Arthur var lite på 1 år 4 månader då vi kom hem från kanarieöarna och sa att den blivit i flyget. Han skrek inget för vi låg brevid men insomnande börja ta ännu längre. Men jag tror söndrig tutt kommer att funka bäst för Sander. Han är så kär i tutten och den är viktigast när han somnar (för Arthur i samma ålder var det närhet och mitt hår).

Och om nån undrar varför jag nu vill ha bort den så är det för att jag har stort frambett och jag hade tutt länge och jag tror där finns ett samband.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Vi sluta me ronja när hon var 1 år o 10 mån. Em kvää när hon sku sova hitta on tutten sönder i sängen, klippte sönder den så hon blev lite ledsen, efter några dagar gick hon med på attsjälv kasta den i roskisen :-)

Michaela sa...

Med Arthur tänkte jag att risken är stor för att han ändå vill ha den fast den är sönder, men nu tror jag igen att det gör att han kan hålla i den och ha den med och på det viset säga farväl...

Katarina sa...

Ronja hadde den fast den var sönder men klippte så mycket att de gick int att suga på den o inget lossna heller. Ronja sov med den som en mjukis :-) du funkka jätte fint! Lycka till.