måndag, januari 19

Skolstart igen

Evilda har många dagar nästan krypt, tagit kanske 5 tag. Idag sa jag åt Micke, titta nu när hon nästan kryper. Och då kröp hon första gången 1½ meter. Och nu väntar jag så på att hon lär sig för det är inte roligt att vaka från 1 till 2.45 för att ungen kryptränar och ståtränar på ens huvud. Hon vill sova på magen men genast hon kommer till magläge så börjar gungande och klättrande. Och jag som i 6 månader höll i att jag inte stiger upp på natten och vaggar baby så har fått börja göra det. Med Sander blev det massa sånt och jag ville det inte igen. Så jag har gett tisse och satt ner henne och inte vandrat nåt. Men nu finns det inget alternativ. Hon bara kryper och gungar och spottar ut tutten på natten. Så har börjat gunga och vagga igen. SUCK!

Jag börja också skola idag igen. Ska köra 2 gånger i veckan till stan för att vara 1½ h i skolan. Obligatoriskt att vara där, men så oekologiskt och tidskrävande att göra det (tar ca 50 min att köra in till hanken härifrån). Sen ska jag också 3 dagar vara från 8-16 börjande på fredag. Stackars mina bröst. För har nog ammat hela tiden nu och ren på lördagens fest höll det på att bli explosion (och smart av mig att prova klänningen 5 minuter före jag for iväg, hade inte räknat med amningsbröst så det blev väldigt tight...) och då på fredag blir det säkert 12 timmars amningspaus. Kommer också att sakna ihjäl min Evi....Men om jag får ihop 32 sp nu på våren, alltså 4 kurser så då kan jag göra dethär på den utsatta tiden, 2 år. Eller ja, förutsatt att jag skriver gradun klar nästa vår och går 2 kurser plus en språkkurs inkommande höst. Och det är ju bara 7 plus 7 jobbiga veckor. Ska nog hitta ork och motivation nånstans.

Och idag jobbar Micke sista turen (natt) före han har semester i 12 dagar. Kommer lämpligt och utan det sku flytten och studierna kännas alltför mycket och säkert sku det å bli för mycket. Nu är vi ändå 2 om det.

Inga kommentarer: