torsdag, mars 19

Sello med familjen

Igår var enda dagen denhär veckan jag var ledig och eftersom ingen nu var sjuk, sjuk så for vi och hälsa på baby. Och eftersom det först var på kvällen så ville jag nånstans, till nån butik före. Hade först tänkt Ikea men kom sen på Sello. Gå och kolla in lite kläder och så och kanske köpa nåt nytt, har ju samma kläder som jag haft i 5 år förutom mammas gamla kläder jag ibland fått. Sen tänkte jag också att det är en bra ide att göra det nu för då får vi ingen tanke ens om att i Stockholm på söndag fara till några butiker.

Vi var typ 2½ h i Sello. Och jag höll på att bli helt galen. Jag har ju bott i Helsingfors i många år (var det kanske 5) men jag har blivit så lande här i Lojo. För människomängden och hösslet gjorde mig så irriterad. De hade någo Sembalon och interjua hela tiden nån om någo eländiga stport-bh:n och blä, blä, blä. Där fanns ungar så in i norden och vagnar allestans och Evilda som borde ha sovit i vagnen tyckte nu inte vagnen var så rolig. Emmaljungas sittdel är jättedålig för såna som just lärt sig sitta och sen var hon ju trött. Jag sku lyfta över henne från bilen till vagnen men när jag sku sätta henne i vagnen så såg jag att vagnen just höll på att rulla ut framför en bil (jo, bromsen borde jag ju satt på !) och när jag sprang med henne så vakna hon ju.

Sen så blev det skitbrott och wc jakt och kalsongköpning och sen blev ena hjulet på vagnen helt platt och gick inte att styra. Sen ville en se på leksaker, en leka och jag ville att Evilda sku äta fruktpure. Nå, Arnolds donuts och glass fick vi i oss och sen blev det igen wc-rumba och så hann vi också till citymarket och köpa nästa storlek av crocs.

Men glad är jag att detdär inte är vår vardag, mina nerver skulle inte klara av det och tre barn. På "landet" går tre barn mycket smidigare.

Men resan var ändå så lyckad för jag fick gjort hål i mitt bälte och nu hålls det uppe igen och det först är lyx att inte hela tiden behöva dra upp byxorna (min kroppsfrom är sån att byxor inte hålls uppe utan bälte). Och sen fick vi nattlampa till vårt rum så inatt såg jag nåt när jag mata Evilda. Yes.


Inga kommentarer: