tisdag, mars 24

Till barn

Igår när barnen satt vi matbordet och rita och jag fixa med maten så utbrast Arthur helt spontant, från ingenstans:

"Jag väntar bara på att vi ska få ett till barn"

Jag blev lite paff. Han förklarade vidare att vi nog sku behöva en flicka till i familjen för att då sku det vara jämnt med flickor och pojkar.

Förklara nog sedan åt båda barnen att det nog inte blir flera barn här, att jag vill hinna med Arthur, Sander och Evilda och att babyn ju är så fast i mamma under en lång stund.

Då konstatera Sander att datorn borde gå sönder och babyna dö så då sku jag hinna vara mera med dem. Och leka tyckte Sander att jag borde göra med dem varvid Arthur konstatera att mamma inte KAN leka. Då fundera jag om det räknas som att leka att man bygger med legona, men nej, det duger inte, man måste gå med typerna och leka med dem...

Så ja. Ingen lekmamma är jag för jag kan inte det. Bygga kan jag nog, men jag är så dålig på att veta vad gubbarn ska göra. Och flera barn blir det nog inte i detta hus. Älskar barn och babyn är så söta men om det sku komma flera så sku det vara så massor bort från de nuvarande barnen. Jag vill hinna med dem och allt annat. Dethär är så definitivt sista babytiden och nu är det bara 3½ månader kvar av den.

Inga kommentarer: