tisdag, mars 3

Tisdag

Jag fotar aldrig mera. Eller nog ibland, men så sällan. Bilderna blir ju dessutom så hemska inne på vintern och jag har nu aldrig orkat sätta in mig i fotografering. Men borde fota. Evilda växer ju alltför snabbt.

Barnet som om 8 dagar blir 8 månader. Det kan på riktigt inte vara sant. Mest stolt är jag över att jag ännu ammar. Det höll på att falla när mensen börja för mjölken blev så knapp så, men det återgick som tur till det normala igen. Och mest irriterande med amningen är att när man just tror att det funkar så skiter nåt sig igen. Men denhär gången sku jag villa sluta för att jag vill det och inte för att det blir nåt strul. Evilda äter 2 gånger på natten. En gång typ 1 och en gång typ 5. Och Evilda har fått upp en tand och den andra är igenom. Och Arthur igen, han har tappat sin första tand. Det kändes stort och lite sorgligt. Han är inte mitt lilla barn mera, han börjar vara så stor. Snyft.

Evilda sitter inte ännu (hennes brödrar satt ren) men hon halvsitter och lutar på handen. Sen sitter hon också på knäna. Men mest står hon nog ännu bara. Nu har hon börjat stiga upp mot allas byxor och ben. Hon drar i byxorna och stiger upp, jättesäkert alltså! Så sen måst man ta henne i famnen och då är det ju lätt att laga mat.... Vi har ju gått på fysioterapi med Evilda sen hon var typ 5 månader. Orsaken var att hon inte öppnar benen, jag kan inte ha henne i nån bärväska för hon öppnar dem inte i grodställning, hon håller dem fast. Vi har varit hos en fysioterapeut några gånger och hon tycker allt är helt bra när hon ändå utvecklas så bra, men konstigt är det nog att hon inte öppnar dem, men inget man kan göra nåt åt och det stör ju ändå inte.

Jag har en kurs avklarad och nu måste jag ännu skriva ett arbete och läsa på en tent om Rysslands företagsklimat. Motivationen är noll. Jag sku villa ha semester.

Inga kommentarer: