tisdag, april 7

Sockerslut och fysioslut

Nu fick det bli paus med allt sockersött. Det har blivit alltför mycket choklad över påsken och barnen har ätit alltför mycket choklad. Det har konstigt nog inte gått över för dem beteendemässigt men känns eländigt för hur mycket choklad som sjunkit ner i de små kropparna. Men nu är det slut.

Och jag har huvudvärk och kan bara tänka på hur gått det sku va med lite choklad. Första dagen är alltid värst. Dessutom gick jag försent i säng igår, först kvart över 11 för kunde inte slita mig från Harry Potter filmen, har aldrig sett dem och kom inte ihåg hur allt sluta. Borde ha gått senast 10 så sku jag ha fått sova 5 timmar i sträck för Evi vakna först 3 för att äta.

Och idag var vi sista gången på fysioterapi med Evilda. Har kännts halvonödigt att gå där men nu har det iaf följts med. Och eftersom hon utvecklas så bra så är nog inget fel, hon är bara ett konstigt fall som inte öppnar benen. Alltså man får inte ur hennes ben sådär grodaktigt och det går därför inte att bära henne i nån bärväska eller på höften. Men hon går ju nu omkring med stöd och står ibland utan stöd och sitter så allt var bra.

Ungen som riktigt just är 9 månader. En sån solstråle! Det var ju roligt att hon börja äta men nu så tycker hon att hon borde få äta själv och sen har hon börjat skita så ofta att det är riktigt tråkigt. Jag fortsätter facineras över hur snabbt allt ändrar. Hon hade nån utvecklingsfas och sen när hon kom ur den så funka all mat. Hon kan nu äta banan själv (fast hon bara har 2 tänder) och äter makaronin och pastabitar själv och egentligen allt hon plockar i sig. Själv sku hon ju bara villa plocka i. Eller sätta skeden i mun och gegga med händerna i puren . Det att riktig gröt nu å funkar är super och billigare.

Inga kommentarer: