onsdag, april 15

Svenska

Jaa, så nu ska jag prova på att skriva på svenska, blir kanske mera naturligt.

I början när jag börja denhär bloggen handla det mest om bröllopspalnering, men också mycket om vad som händer i mitt liv. Nu e bröllope, som tur, över och det enda som är kvar är att göra tack-kort, men det håller jag redan på med. Så det nästa steget i min "bli-vuxen" blogg handlar väl då om min graviditet och till slut blir det väl/hoppeligen en söt baby blog. Men vi får se.

Jag är jätte obekväm med att tala om mig själv som gravid, det känns väldigt onaturligt och jag har så svårt att tro på det själv, tror hela tiden att jag lurar alla andra när jag säger det. Ska nästa vecka till rådgivningen och hoppas att de sku höra på hjärtljud så sku ja lugna ner mig tills nästa ultraljud som är i maj.

Just nu borde jag må helt toppen och ha allt bra, men jag mår lite konstigt, men bara lite. Lite som krabbis. Lite huvuvärk, väldigt törstig hela tiden, sjukt på konstiga ställen och allmänt slö och hängi. Hoppas att det blir sommar snart så blir det säkert bättre. Mina sommarplaner är dåliga, så ligger troligtvis bara nånstans och slöar.

Idag ska jag igen på jobb.

1 kommentar:

jade sa...

det er ikke naturalit....det er schedelig..hahaha