måndag, december 21

Snart är det jul

Jaa, efter 3 dagar är det jul. Kom hem från Pojo igår och hann med en massa och ingenting där:

Min mamma har lekt och tagit hand om Smurre
Vi var till Westerby gård och åt helt sjukt gott. Arthur betedde sig också helt bra. Han var lite i sjalen, lite i famnar och så sov han lite och åt sådär en 3 gånger... Jag såg väldigt lantlig ut och passa bra in i inredningen. Jaa, eller så inte!

Arthur sov som en gris i Pojo, helt otroliga mängder, var ren säker på att han var sjuk när han sovit typ 4 timmar i sträck med en liten matpaus emellan. Samma hände båda dagarna vi var där. Jigi var en snäll hund.

Jag laga lite julkola som mamma fick klicka ut eftersom Arthur sku ha mat då. Det blev gått och var sjukt enkelt. 3dl socker, 1dl sirap och 2dl grädde kokas upp i cirka 20 minuter tills det blir tjockare och kinuskiaktigare, sen sätts det i formar.

Arthur läste lite bok.
Arthur fick nya varma kläder av sin Murre eftersom hon hade lite kallt inne när det var så kallt ute. Joha har jättesmart kläder som har bomull på insidan och ylle på utsidan och de är så fina. Och det är Arthur Smartur med. Sen kom vi hem till pappse. Och så fick vi höra om min brors plus flickväns resa i Thailand. Ja vill å dit. Å sen kom Lee på besök på kvällen. Det var det. Snart är det jul.


Inga kommentarer: