onsdag, juli 20

Funderar bara

Å här funderas bara ännu på lägenhet eller ej och jag är så trött på allt funderande. Allt kan ju inte vara perfekt när man köper en första lägenhet och vad är nu sannolikheten att vi hittar en ok lägenhet som funkar för oss, på ett ok ställe som är utmärkt med barn till ett pris som är ens lite fungerande. Det är väl nu frågan. Våga chansa eller inte, vad om vi hittar nåt bättre?

Problemen nu är väl att staketen mellan husen är så låga att man ser bra in på andras gårdar (fast jag bryr mig nog inte att nån ser oss) och sen att badrummet troligen inte är fixat. På fredag ska jag prata med bank och sen ska vi besluta oss. Om den far före det var det inte meningen.

Men vi hade en skön paus i allt funderande. Vi var och hälsa på vår blivande guddotter, 2 veckor gamla Linnéa och hennes familj. Deras Emil är en månad äldre än Arthur så de är helt i samma livssituation. Dessutom leker Emil och Arthur så bra tillsammans att det är lite semester när de träffas.

2 kommentarer:

Mama's got the magic sa...

Kör på bara! Jag hade ju inte ens varit på plats i huset innan vi slog till. Och huset är bara BÄST! Så ibland får man bara lite på magkänslan. Och hoppas att den håller.

Michaela sa...

Det är just det! Man måste ju ändå nångång våga. Och om det skiter sig så kan man ju alltid sälja.