onsdag, juli 27

Planen

Idag far vi till stugan igen så att Arthur får träffa "Iigsi" och så att Micke har kortare arbetsväg och sen säkert också för att det är sommar.

Så det är korttidsplanen. Tillbaka kommer vi senast nästa onsdag då vi har rådgivning åt Sander och bankmöte. I augsti ska det göras fuktmätning på vår lägenhet och efter det köp senast i vecka 34. Det betyder att jag borde springa runt till massa banker, men sen var Aktia tanten så trevlig, smart och hjälpsam att jag helst bara sku ta lån därifrån på grund av henne. Efter att allt hoppeligen är ok med fuktgranskningen så ska jag börja planera flytt. Flytt är nåt jag inte ser framemot, hur det praktiskt ska gå till är ett stort mysterium. Men den 1.9 är vår nya lägenhet tom och den 30.9 ska havshagen vara tomt (har nu inte ännu sagt upp det, men så är planen). I september ska jag också börja studera. Tanken är att jag ska få två studiedagar i veckan och att Micke i princip ska jobba varje veckoslut så att jag kan få det. Det blir sen jag som ska köra till stan.

I september skall jag förutom då att flytta, börja studera, sköta barnen också börja träna (för det har jag ju skrivt på bloggen) och lära mig nåt om inredning (för eget hem måste se någorlunda vettigt ut). Misstänker att planen nog nånstans skiter sig. Men det är bra med planer.

Och nu ska jag tvätta alla sängkläder. Arthur som nu sovit utan blöja hur länge som helst har inatt först vett ner egen säng och sen Mickes plats (han sov i Lojo) utan att ens ha vakna. Och då gick han 3 gånger på pottan under nattningen. Konstigt. Tror han å har lite kris.

4 kommentarer:

Michaela sa...

Hej
Jag hittade hit idag och tyckte att det var jätte lustigt att du heter Michaela och han Micke, för det gör vi också :)
Ett lustigt sammanträffande
Kram

Michaela sa...

faktiskt lustogt, den kombinationen kan inte vara alltför vanlig!

Hanna - RamSamSaa sa...

Hej Michaela! Länge sen sist. De sku vara roligt att träffas någon dag, så att busarna kan leka och vi prata om bebisar.

Va spännande att ni funderar på att köpa eget!
Vi var till fem olika banker (med en nyfödd Iris), de var alla kanska lika, utom en som inte alls ville ge lån åt oss. Vi tog sedan lånet från den bank som hade trevligaste personal :)

Michaela sa...

absolut hanna! hör av mig när vi är i stan längre än en dag.