torsdag, juli 7

Stugliv igen

Vi far till stugan idag igen. Vi ska vara hundvakt och så har vi gård. Men nu sku jag kunna stanna där ännu längre för dethär släpande hit och dit med saker börjar bli tröttsamt. Maten ska med hit och sen dit igen, kläderna ska tvättas och sen igen packas och släpas med, blöjor och tuttar ska kommas ihåg och likaså sjal och vagnkass och sen borde man ju ännu hinna städa undan lite så att det är trevligt när man returnerar till stället.

Nå idag blir här inte undanstädat, sku gärna se att en städerska kom förbi medan vi är borta. Sander ville inte sova, Arthur ville inte klä på sig för att gå i butiken, jag måste duscha, laga mat, packa medan de är i butiken. Och då borde jag ju inte sitta här, men eftersom Sander inte ville sova fick han komma i sjal och jag knöt den för löst så har nu svårt att göra något alls. Utom att sitta vid datan.

Och ifall det kommer nåt fotoinlägg medan vi är på stugan så är den utan text och man får använda fantasin för jag kan ladda upp foton med Mickes telefon men inte skriva inlägg, kan nog kommentera, men den fattar inte att jag vill skriva när jag är där inlägg ska göras. Konstigt.

2 kommentarer:

Tanja sa...

Hade han int samma telefon som vi? Sätt honom och ta blogger-droid av Anders hedström.. den finns lite senare på listan i market. Den fungerar bra för mig iaf. Och sen från inställningarna ändrar man det till html-code (eller vad det nu va man sku klicka i eller bort) så får man bilderna inbäddat med texten.

Michaela sa...

Tack! Jo, han har samma, jag ska ge instruktionerna åt honom.