tisdag, juli 24

Galenskapernas galenskap

Mamma kom hit efter jobbet för att fundera ut detaljer för Thailandsresan. Och sen satt jag mig vid datan och hon såg efter barnen och mittiallt hade jag gjort 3 resebeställningar med finnair till Thailand. Jag var nervös och helt skakig. Känner mig ännu också helt galen och kan inte tro att jag gjort det. Jag har spenerat en halv förmögenhet på flygbiljetter som inte på nåt vis kan ombokas. Den 16.1 stiger jag på flyplanet i Helsingfors och 12½ h senare stiger jag ut på fältet i Koh Samui. Hem far planet igen den 4.2. Helt otroligt. Kan inte förstå att jag äntligen far till Thailand igen! Bara halvt år dit ännu...Och som tur har jag ännu halvt år på mig att förbereda mig mentalt för att sitta instängd med mina två hyper ungar i 10-12 h. Galenskap är det ju. 

Tanken är just nu att vara 2 nätter på Samui -10 eller 12 nätter på Koh Tao och Sensi Paradise Beach Resort- 6 eller 4 nätter på Samui. Totalt 18 nätter borta (eller 19 om man räknar flyget med). Måste bara hitta nåt trevligt ställe på Samui.

2 kommentarer:

fröken nytta sa...

Vi var på Koh Tao över julen. Om du går in på min blogg så hittar du alla inlägg därifrån under 'Kategorier' och 'Koh Tao, Thailand', men kanske du har läst dem redan. Ni kommer att få en härlig semester. Finns inget bättre ställe att åka till. :)

Michaela sa...

Jag har faktiskt läst det =) Läste det ren förra vintern men nu när jag börja fundera på Koh Tao så kom jag på att ni ju var där förra året och så gick jag och kolla igen. Verkar härligt. Var nånstans bodde ni? "Orkar" man vara där 12 nätter eller känns det sen för litet?