onsdag, juli 4

Sommardag i juli

Vakna 8 med barnen på lande. Det var helt vindstilla och himlen var helt molnfri, så otroligt vackert och lite synd att fara bort därifrån. Vi åt morgonmål och mamma for på jobb, Micke vakna och vi packa ihop våra saker. Barnen lekte lite i sandlådan.

Körde till Lojo och på hemvägen körde vi via loppiset och se hur det gått. Hade tänkt ha bara 1 vecka men eftersom vi var på stugan på måndag så får det bli två. Sen snabbt via Lidl (med kinkig Sander som ätit för lite morgonmål) och köpa fiskbullar plus annat nödvändigt.

Hemma åt vi, baka ett bröd och så blev det vilandags. Micke var på arbetsintervju till jobbet och for på länk när han kom hem. Laga smoothie åt barnen när de vakna (väcktes) vid halv 3 och halv 4 kom Miksu och hälsa på. Hon far till Australien för åtminstone 1 år så vi hade mycket att prata om. Arthur ville prata om djuren i Australien. I samma veva var Mickes föräldrar på besök och vi satt alla på terassen och åt nybakt bröd, piroger, rabarbermuffins och bulla i det varma sommarvädret.

Efter att alla farit fick barnen middag och jag gjorde mig i ordning för länk. For på 5-6 km länk utan klocka i det härliga sommarvädret, sprang förbi många stränder och sluta min länk på vår egna strand här i Ojamo var Micke och barnen vänta på mig. Tog årets första dopp i sjövattnet och barnen njöt av att vara nakna på stranden. Sen hem för kvällsmål, städning, badkar och tittande på australienskiska djur på datan.

Hoppas morgondagen är lika härlig!

Inga kommentarer: