tisdag, juli 24

Reseprioritering

Alla människor prioriterar olika gällande pengar. Jag har största delen av mitt liv prioriterat resor. Dyra kläder behöver jag inte, manicker och mojänger och apparater är inget för mig och restaurang behöver jag inte gå på. Grönsaker, frukt och basprodukter får kosta men utöver det behövs onödiga saker inte köpas.

Jag älskar att resa. Älskar att planera och spänningen när man far. Älskar att upptäcka nya ställen och lära mig om hur man fungerar på en annan plats. Mat är det viktigaste för mig när jag reser. Nya smaker och nån annan som lagar. Att kunna simma i varmt vatten är härligt.

Nu har vi fått ok från Mickes jobb för en resa i januari. Jag sku kunna börja boka om jag sku kunna bestämma mig för dagar och exakt hur länge vi ska vara där. Och om jag inte sku försöka fundera igenom precis allt som kan skita sig. Typ spysjukor, feber, vattkoppor, brutna ben osv. Försäkringen täcker förstås om resan inte blir av men det sku nog kännas så trist. Får väl isolera oss hela januari för det är ju just då alla sjukor går.

Och om vi inte far nu, så blir det så länge tills det näsa gång kan bli av. Januari 2014 har jag hoppeligen jobb och då kostar resan också 1000 euro mera med Sanders egna plats. Måste nog bli av nu.

Inga kommentarer: