fredag, maj 10

Bildbomb från veckan

På söndagen hade vi mera kalas. Sander var störtglad över alla paket och en massa chokladmuffins gick det också ner. Arthur igen var så glad när Emil var här.

Sen har vi cyklat, dethär säkert på måndagen, för på tisdagen låg jag död i sängen med så ont i magen. Lite liknande som efter Egypten när jag sen for till sjukhus. Fast nu visste jag att det sku gå om och så tog jag litalgin och blev tvinnig och så hämta mamma nån annan medicin som spräcker luft i magen. Som tur kunde mamma komma och se på barnen på morgonen.

Men då på måndagen var vi i tunnelparken och klättra.

En glad Sander

Sen har det också byggts massor med legon. Duplo legon är bara så bäst och de används nog varje dag hos oss. Arthur bygger båtar (och de är helt lika på båda sidorna).

Sen hade vi också talko nån dag och det var första dagen Sander ansikte och händer börja svälla upp när han var ute. Såhär såg han ut igår när vi kom in efter 1 timme. Och det är inte solbränna utan det går ner genast inne. Nån allergi men för vad vet jag inte. Hade läkartid tills idag men den flyttades till tisdag.

Sen har barnen slevat i sig korvsoppa. Det är nog Arthurs favoritmat och han äter så bra av det. Korvsoppa har också hört till min top 10 mat, fast jag inte gillar korv så mycket.

Igår var ändå bästa dagen. Sander fick igen paket när Lee och Dagny var här och jag fick hänga med mina bästa vänner. Det är nog bara så bäst. De var här från 1-7 och sen när de for hem så for jag på kvällslänk till Liessaari. Och där såg jag igen det vackraste av Finland när jag stog uppe på ett berg och såg ut över den vindstilla Lojo sjön.

Sötaste, sötaste Björnar var också här. Han är 9 månader och så otroligt god. Och lätt att bära och bara nöjd allestans. En helt otrolig unge. Så sku jag mer än väl kunna ha här hemma.

2 kommentarer:

Dagny sa...

Tack Michaela för en härlig dag igår! Längtar så till tisdagens träff. Hihi, Bjørnar provar allvarligt att charma på dig :) Kram

Michaela sa...

Björnar lyckades så! Och ja. Väntar så på tisdag.