torsdag, september 4

Hektisk vecka

På måndagen hade jag ingen aning vad som väntade mig för resten av veckan och bra var det väl. När allt bara kommer på så måste man på nåt sig ta igenom det.

På måndag efter att jag klippt håret och 1 timme före jag sku fara efter barnen på dagis fick jag reda på att det krävdes en pre-course assignment för den kurs som jag sökt in till hanken för, nämligen humanitär logistik, och alltså den kursen som gör att jag börja studera med Evilda 7 veckor. Den viktiga kursen. Och jag hade bara ingen tid. 1 timme just då sen hade jag alla barn hela kvällen när Micke var på jobb. Nästa dag sku jag till stan på moron när Micke förde barnen och så sku jag ha 1-2 timmar före jag sku hämta barnen (men förstås med Evilda) och igen vara hela kvällen med alla. Och uppgiften krävde massor tid. Sätta sig in i en kris och fundera på parters och utmaningar och allt dessutom på engelska efter att ha haft studiepaus på typ 2 år och ingen studiemode alls. Sen var det ju källor och hänvisningar och akademiska texter och jag fick sån panik. Men det löste sig, jag fick in nåt. Barnen fick se på tv, jag steg upp 6 och sen var Evilda exemplarisk. Jag fick in nåt och konstatera att jag har så mycket mera kapacitet än jag tror.

Men sen efter 2 stressiga dagar så for jag igår igen till stan, hoppa på bussen halv 7 med Evilda. Gårdagens föreläsning gick inte så bra mot slute så lämna den tidigare. Halv 2 var jag hemma och Micke for på jobb. Barnen hade skrinning och så var det föräldramöte och sen tappa jag min plånbok men hitta som tur den när jag for tillbaka och söka. Och idag sku vara lugn dag och jag sku hinna ikapp. Nå inte går det ju när alla är hemma. Det är ju bara matlagande och sånt. Och sen var det föräldramöte och nu är klockan massor och jag borde ännu sätta in mig i försvarberedskapen och deras dokument och fundera på frågor. Halv 7 ska jag igen imorgon ta bussen och sitta på föreläsningar i 4 timmar med Evilda (nåt jag inte planerat på måndan men som nog är vettigt) Och sen grupparbete och sen hem igen och så drar jag igen 3 kvällar själv efter att jag just drog 4 kvällar. Och kvällarna går ju nog bra, men jag hinner aldrig sitta ner och pusta ut. Men imorgon har jag lovat pizzakväll. Väntar så.

Nu ska jag säkert amma igen. Rapport över. (Eller nä, torka rumpa på barn som borde ha sovit för länge sen)

Inga kommentarer: