fredag, juni 1

Dagens

Dagens finaste: Jag stod i köket och hörde ett klart och tydligt "Mamma" från sovrummet. Arthur sov djupt och Sander satt i sin säng. Sander har nu helt på riktigt lärt sig mamma. Snyft så sött! Han säger också pappa, kopetikopetikop och bla, bla, bla (från sången hjulena på bussen där barnen säger bla, bla, bla) och sen tak-tak. (Arthur börja säga mamma typ 7 månader senare och nu är han en sån pratkvarn.)

Dagens shock: Vi var och simma på kvällen och jag bestämde mig för att gå på vågen. Jag väger så mycket mera än jag trodde. Vägde mig sist för ett år sen på Sanders eftergranskning och har gått upp sen dess massor. Väger nästan lika mycket som när Arthur föddes, liksom när jag var fullt gravid. Herregud säger jag bara.

Dagens mums: Och efter shocken och simningen laga jag en hel plåt nachos i ugnen med maletkött och ostsås. Det tyckte säkert kroppen om! Och på eftermiddagen laga jag årets första rabarberpaj som avnjöts med glass...

Dagens beslut: Måste äta mindre och motionera mera. Sku gärna väga 10 kg mindre om 1 år. Små steg, små steg är det enda jag tröstar mig med fast jag gärna sku vara utan mat i några månader. Måste sluta äta alla gånger barnen äter och alla barnens rester. 

Dagens "jag visste det, men det stör ändå": Att Phillip Phillips säkert hade vunnit American Idol. Men jag tyckte ändå att Jessica var så mycket bättre och sku ha varit värd vinsten. Men hon var ju ändå inte hel-amerikan eller man så därför visste jag nog att han måste ha vunnit.

Inga kommentarer: