torsdag, juni 7

Länkstatus

Den 14.4 började jag länka regelbundet. Första gången var det ca 10 minuter och tredje gången ren en halv timme. Den 17.5 sprang jag 7 km och KevätViuhahdus. Sen blev det en vecka paus. Idag är det den 7.6 och jag är helt såld för min nya hobby. Och det som nu gör det så roligt är att jag kan ha olika tempon och blir inte helt död eller nedstämd av en uppförsbacke, ser det mera som nåt pulshöjande. Gör länkar varannan dag och de är oftast mellan 40 - 60 minuter. Idag var den 50 och var inte alls död efteråt. Idag var också första dagen jag testa olika tempon under rutten, eller jag gjorde ½ minut så snabbt jag kunde och sen 1 minut med lugnt tempo och så upprepa jag det 4-5 gånger, och det var också bara roligt och lite variation eftersom jag sprang i tråkig skog. Hitta förra länken till spånbanan som ligger upp på åsen. Massa skog och massa stigar och så mjukt och skönt att springa på.

Min kropp har också börjat kräva lite ansträngning, idag på dagen ville jag bara hoppa och röra mig när vi var på klubben. Sen har jag också märkt att det motverkar sötsug. Idag var vi för första gången till glassbilen (och Arthur börja prata om det 2 när han vakna och den kom halv 7, "nu, nu, nu?") och när barnen åt var sin glassbåt så hade jag ingen lust för det utan slafsa bara i mig överbliven middag på nypotatis och sill.

Det känns så skönt dethär, hoppas så att det håller i sig och att jag kommer ihåg det hela tiden. Annars får man påminna mig. Tack.

Inga kommentarer: