lördag, september 21

4 års kalas

The cake! Allt det gråa (alltså florsockret) hade sugit in sig i kakan och var svart när vi åt den. Arthur gilla den inte och åt inget (jess liksom). Tror att lemon curden var för mycket för barnen och den borde jag nog ändå lämnat bort. Den var ätbar men tung och söt. Lite synd att den inte blev utmärkt då jag satt så mycket tid på att fundera på en perfekt kaka.
Mamma kom ren på dagen och Arthur fick en box med legogubbar. Han var så glad och sa att det har han ju önskat sig.

Popcornstjuvar, Micke med förskräcklig min, mamma med tidning och hjärtat av vårt hem.


Skinksnurror och smörgåskaka.

Här bygger jag, Lee och Arthur dumper. Den var megastor och han orka koncentrera sig jättelänge och bygga men sen fick jag och Lee också som tur bygga. Det var så roligt.


Han var så otroligt nöjd över legodumpern. Han älskar legon och önskar sig ett eget legorum (istället för Emils snickarboa). Jag var jätteglad över det ljusröda paketet, är så glad när man vågar och ger sånt åt pojkar också. Sander fick leka med det när vi byggde dumpern men Arthur tyckte bra om hästen och prinsessan.

Och det nästbästa saken fick han av Ecci. En egen skateboard. Nu ska han mest skatea och han ska genast imorgon gå ut och skatea. Men minen när han fick den, han fatta ingenting. Han sa att han har ju en sparkcykel och han vill inte skatea när man faller. På kvällen satt han bara inne och åkte på den.

Dumpern!

Inga kommentarer: