torsdag, september 12

Kalasdilemma

Arthur fyller 4 år om mindre än 2 veckor. I mina ögon har han ju varit 4 år sen Sander fyllde 2 (då var han 3 år och 7 månader) så för mig är det inte så stort mera. Har så länge sagt att han snart är 4.

Men nu är det dethär med kalas. Vi har kompisar, gudföräldrar och släkt till ett kalas. Och det sku ju räcka. Jag sku inte orka eller få in det med flera. Sen är ju ekonomin också helt sjukt tight och kalas är ju alltid en liten kostnad. Men Arthur har fått för sig att man alltid har 2 kalas. Sander hade på våren 2 kalas, ett för släkt och ett för parkkompisar. Och ifjol hade Arthur 2 kalas, ett med släkten och ett som egentligen var mitt med parkkompisarna. Så 2 kalas är från hans sida en självklarhet.

Egentligen sku jag villa bjuda nån dagsikompis. 1, 2, 3 stycken. Men problemet är att jag inte vet vem han leker med och vem som också leker med honom. Han själv vet sällan nåt när man frågar. Och hur är det sen om nån dagiskompis kommer på besök. Kan det vara efter dagisdagen eller måste det vara på veckoslut? Allas veckoslut är ju alltid så fullpackade.

Och sen funderar han själv på sina vänner och då nämner han så ofta de gamla parkkompisarna så det sku vara ett alternativ, att bjuda dem. Och vi ska faktiskt på veckoslutet på en parkkompis kalas så det sku ju vara helt logiskt. Men då kommer frågan igen, hela familjen eller bara de äldre barnen? Och veckoslut eller vardag. Där är också många som börjat dagis.

Och ja. Det var nu mindre än 2 veckor och så mycket längre har jag inte kommit.

1 kommentar:

Lee sa...

Kan du skriva ett inlägg om vad du önskar dig till födelsedagen? Och lite vad Arthur önskar sig? Och vad ni inte vill ha?