måndag, september 16

Sista veckan hemma

Idag är min sista lediga måndag. Båda barnen blev fint på dagis och idag söker jag dem först 3 (har nu sökt genast efter mellanmålet halv 3 och Sander är så van vid det och nästa vecka har de många dagar till 4 så därför vill jag få bort detdär med att jag är där genast han ätit klart).

Och för denhär veckan har jag en massa projekt. Städa och baka inför Arthurs 4 årskalas på lördag. Göra fotobok. Laga mat så att det finns i frysen. Läsa en bok om logistik så att jag vet nåt när jag börjar där. Vara med barnen så massor som möjligt och bara vara lugn glad och förstående.

Jag har ren avkalkat kaffekokaren med ättika (hade inte nån aning om att sånt borde göras), putsat vår dödsdömde lavoar med en magisk tvättsvamp och den blev helt vit, tvättat alla lakan och handdukar från stugan, avfrostat frysen och kokat en stor kastrull med grönsakspuresoppa.

På fredag var vi på Arthurs familjeförberedelsgruppsträff i Esbo och på lördagen hade vi jomppa, gick på kalas och for till lande för sista natten i år. Nu är det stängt och jag drömmer om att fara dit på vintern och sitta där i mörkret med brasan på.

Inga kommentarer: