tisdag, september 24

Just nu

Jag har överlevt 2 arbetsdagar. Jee. Och jag är nog på världens bästa arbetsplats, är helt förundrad över deras fina människonära värderingar och varma, välkomnande atmosfär. Helt jättefin plats.

Men oj vad jag blir slut. Inte av jobbet men av det nya livet. Imorse var det väcknin halv 7 och jag gjorde en filmsnutt åt mitt födelsedagsbarn för han sov ännu då jag for iväg. Hem kom jag närmare halv 5 och fick äntligen krama om födelsedagsbarnet. Då var barnen med mamma för Micke hade farit på jobb till 2. Sen åt jag hemma och for på ett möte till dagis till 6. 20 över 7 var jag hemma och fick skynda på barnen för att äta kvällsmål och få dem i säng för imorgon är det dagisdag igen, första efter 5 hemmadagar.

Det är också första som de ska tidigt dit. Jag planerar vara på jobb före halv 9 och då måste jag ha barnen på dagis 8. Så då ska vi gå hemmifrån halv 8. Och då måste jag ju få upp barnen 7 och på med kläder och med allt. Och så såg ja ännutill att det ska vara +3 grader den tiden på dygnet. Vad ska man ha på sig vid såna temperaturer? Man behöver ju vintervantar och det har vi ju inte än! Faan.

Och nu måste jag ännu packa dagsiväskor, plocka fram kläder, laga matsäck åt mig tills imorgon och ha allt klart. Helst sku jag bara dö på soffan med massa glass och bra film. Och ja. Så fyller jag ju ännu 28 imorgon. Så helt på tiden att jag hamnar in i detta ekorrhjul.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis i efterskott! Fint att du trivs på jobbet.

Mippe

Michaela sa...

Tack!