lördag, januari 4

Mamma med

Min mamma är rolig. Nu talar jag igen resor. Min bror har varit sen november i Sri Lanka (och semestra) och nu har han bestämt att han kommer hem i slutet av januari. Och när mamma fick veta det kunde hon äntligen slappna av och så börja hon fundera på egen resa. Hon sku fara till Thailand (hon hade också kommit fram till att det nu inte fanns nån annenstans att fara i februari om man vill ha säker värm och till någorlunda vettigt pris). Jag fick söka flyg och resor åt henne. Sportlovet råddar ju till hela februari så det var antingen före eller efter.

Nå sen sa ja att nu får hon å komma när vi är där, om hon nån gång vill ha nån att prata med (det är ju ändå rätt ensamt om man är för sig själv borta 2 veckor). Så nu så flyger hon till Bangkok två dagar senare än oss och så flyger hon hem med samma plan som vi. Hon far genast till Koh Samet (vi är i Mae Phim några dagar först) och bor på stranden som är några hundra meter från vår strand. Hon bor på den lugnare och vi bor på en ganska livlig, är nog lite orolig om den sen ändå är för livlig men då finns det ju iaf bra restaurangvariation och vi behöver inte gå eller åka långt. Så, det blir igen en Thailandresa med mamma. Fast denhär gången är det lite annorlunda för nu är vi på skilda resor men ser varann ibland.

Nu är det 7 veckor och 2 dagar kvar tills vi far. Med dethär gråa vädret sku jag kunna fara genast. Måste ännu fixa:

-Crocs åt Arthur (sander fick idag på rea)
-Pass åt mig (det är ren 5 år sen vi gifte oss)
-En flytväst 15-30 kg (råkar nån ha en extra??)
-Snälla solkrämer och salvor och sånt.

Och jag har kommit på så många orsaker till denhär resan som vi egentligen inte har råd med. 5 års bröllopsdag! Jag blir klar tradenom i mars! Micke fyller 31 i mars!

2 kommentarer:

Lee sa...

Kan höra med pappa om han sku ha en sån flytväst att låna.

Michaela sa...

Det sku vara snällt!