onsdag, januari 22

Min natt.

Jag känner mig trött idag men det borde jag ju inte vara, jag sov ju en hel natt, eller:

21: Somnar nästan i Sanders säng när jag nattar (det är skönare att ligga där än att sitta på stol) men vaknar av när Arthru protesterar över att jag ligger i Sanders säng. Det är ju så orättvist. Klättrar upp brevid Arthur när Sander somnat. Arthur som sover på dagis och därför är pigg och pratglad den tiden. Jag är död.
21.30: Vaknar upp från Arthurs säng. Han sover och allt är tyst och lugnt. Går i egen säng som är iskall.
Nångång 12 tiden: Märker att Micke placerar Sander brevid mig. Sander somnar genast om.
00:30: Går på wc, Micke är ännu vaken men påväg i säng. Jag går och sätter täcke på Arthur
01:45: Vaknar av Arthurs "mamma, mamma, mamma"-skrik. Går in till honom och sätter täcket runt och pajar lite. Han somnar genast. Jag har svårt att få sömn.
02:15: Sover inte ännu heller. Har nu fått kramp i ena foten och hoppar omkring. Dricker vatten i köket som stått framme och vattnet är helt iskallt. Somnar efter det.
04: "Mamma, mamma, mamma" ropar Arthur igen och jag rusar in. Packar om honom och han somnar genast. Jag stänger av luftfuktarn som för grymt ljud. Somnar snabbt.
05:10, 05:38, 05:55 tittar jag på klockan men somnar alltid genast om. 06:00 stiger jag upp och äter morgonmål och far iväg 06.30.

2 timmars sammanhängande sömn var väl saldot...

(Arthur brukar nog inte ropa 2 gånger per natt. Ofast 1 gång och en lång tid var de just kring klockan 6. Men jag springer hellre in dit än att också får honom i vår säng för då blir det trångt).

Inga kommentarer: