onsdag, januari 1

Nyårsafton

Jag var på praktiken ren före 7 och satt genast igång. Det var packande och räknande och lappskrivande och excelifyllande. Klockan 2 fick vi alla korv och potatissallad och bröd och frukt och åt tillsammans och sen hade jag ännu lite jobb kvar. 25 över 3 starta jag mot butiken.

Jag hade tänkt tortillas eftersom vi har avokado hemma. Men broilerstirmlorna var slut i citymarket och sen var all god kncakkorv slut och jag hade knappt om tid så hitta en box med köttbullar och prinskorv och tog ett paket klyftpotatis till. Så olyxigt det bara går. Var hemma 20 över 4 och Micke for på jobb halv 5.

Arthur hade feber när jag kom hem och riktigt krasslig röst, själv hade jag just fått rösten i skick och bort den värsta halsonten. Sander var rätt ok. Jag hade sökt ut ett lekmer paket med nya uv-skjortor åt barnen och den ville Sander ha på och sku så gärna ha farit till simhallen.

Vi åt chips, popcorn, korv, köttbullar, klyftpotatis, morot, gurka och tomat och dippsåser. Sen börja det smälla och efter maten gick vi ut och titta oss omkring och såg mycket raketer. Sander blev skrämd efter en stund och gömde sig i min famn och ville in så vi kom in och titta på postman pat. Dusch och nattsagor och kvart över 8 släckte jag lampan och då låg alla i vår säng och hörde på det grymma smattrande utanför. Snabbt sov alla. Men rätt oroligt ändå. Vid 12 var smattrande helt grymt! Och vid 3 gav jag ny värkmedecin åt Arthur för han var så het och klaga på ont vid höften. 6 ringde veckarklockan för jag glömd och sätta bort den och jag tänkte stiga upp då men klara det ända till kvart över 7 och snart kom också barnen upp.

Lyxigt som aldrig, eller vad?!
2 kommentarer:

Eva sa...

Precis som hos oss då ;) Jag var dock via aopteket på dagen och köpte öronproppar, så jag sov rätt gott iaf. Gott nytt år och jättekul med en liten trea i magen! Det blir nog bra.

Michaela sa...

Det känns ju bra att veta att andra också har det lika oglamoröst! Och konstigt gott har vi kunnat sova för jag är säker på att det smattrat non-stop mellan 6 och 12 hos oss men ändå vakna jag inte en gång före halv 12 (vi bor bara kring radhus och höghus och har alla bra skjutställen riktigt brevid oss).

Och tack! Hoppas så att det blir bra, böjar ren vänja mig vid tanken och fästa mig vid den 10 cm långa krabaten.