fredag, januari 17

Nätshopping

Januari sku vara en "köpa bara absolut nödvändiga saker och inget annat" men på nåt konstigt vis har jag nätshoppat som aldrig förr. Men allt har ju varit vettigt och har kännts befogat.

Igår vid lunchtid beställde jag en bilstol från ozbaby, idag vid lunch fick jag meddelande om att den var i siwan. Har aldrig varit med om så supersnabb leverans förr. Jag beställde en britax kidfix åt Arthur. Jag tyckte det var ett så bra pris för en isofix bältesstol och Arthur klagar varje gång vi far till dagis att det är trångt (och hellre vill han åka pappas bil för där har han bältesstol). Och nu är det ju trångt när man har tjock halare och fleece på sig. Han sitter (eller satt) i en bakåtvänd axkid kidzone som jag nog har varit jättenöjd med. Han har rymts bra (när skorna varit borta) och den är rymlig och stadig. Men han är omkring 112 cm och nu på vintern går banden just och just fast (dessutom klagar han ibland på att det klämmer om snoppen). Och på sommaren har jag tänkt truga in 3 barn i min bil (eller jag har inte tänkt så långt på saken) och då får han åka bältesstol. Dessutom väger han ren säkert 21 kg så han fyller upp bältesstolen. Egentligen sku kidzonen ha gått att vända och ha som bältesstol men den är klumpig och tung och som bältesstol är den ju inte fast nånstans. Så jag föredrar isofix bältesstolar. Då flyger iaf inte stolen iväg vid en eventuell olycka.

Mera nätshopping. Jag beställde en massa badkläder från Ellos. Ska välja nåt plagg, eventuellt graviditetsbaddräkten, den satt så skönt och visar ingen mage. Från Ecobeauty beställde jag weleda shampo och fuktighetskräm åt barnen och Sante shampo, deodorant (ska testa sån!), fuktighetskärmer och tvål åt mig. Från Greendeal beställde jag två burkar suvärent balsam för priset var så mycket billigare än i life och den produkten var slut från ecobeauty. Sen har jag beställt pysselböcker på svenska till flygplanet och restaurangbesök från adlibris. Sen beställde jag uv-dräkter från lekmer. Och så beställde jag en större vinterhalare åt Arthur från Anton&Nina (fast den blir kanske för stor för det fanns bara 122 och han sku säkert vara en 116).

Och sen ska jag ännu beställa solkrämer från yliopistonverkkoapteekki.

Men sen får det vara. Men alla saker har ju varit helt supernödvändiga!

Inga kommentarer: