fredag, maj 16

Att veta vad man vill.

Jag håller ännu också på med mitt evighetsprojekt: Fotoböcker.

Jag har fyllt en 132 sidig bok för april-november 2013 och nu är jag ren på januari 2014, men då har jag 1000 foton från Thailand att ännu gå igenom och välja ut dem bästa.

Och när jag ser tillbaka på vintern och hösten då jag jobba så kan jag inte tycka att det är så jag vill ha det. Jag vill helt enkelt inte. Jag vill jobba lite och göra nåt vettigt men jag vill också hinna med. Jag mår så otroligt bra av så som det är nu. Lite mera socialt och utmanande (än en fotobok) sku jag nog kunna ha det men nu hinnar jag med sådär just och just. Är sällan störd och irriterad för att jag inte hinner.

Och därför är frågorna om framtiden så stora. Inga anbud på hemmet än men här har varit människor som gillat det (och igår var här också folk utan att jag visste om att det sku vara nåt och det var bara tur att vi var borta men enorm otur för hemmet var definitivt inte skicka att visas och jag får panik varje gång jag tänker på att nån på riktigt i den stunden trodde att vi hade fixat huset för visning). Men jag funderar ändå hur mycket mera vi kan betala för lån och hur mycket ekonomiska risker vi ska ta. Och ska jag börja studera och mera specifikt när och vad ska mitt mål för studierna vara. Om boendekostnaderna stiger mycket så funkar det inte att leva på hemvårdsstöd och studiestöd och jag borde ju jobba då och säkert ganska mycket med. Och allt resande igen. Jag vill ju så gärna.

Nå, med tiden hittar jag väl svaren.

Inga kommentarer: