måndag, maj 19

Första sommarveckoslutet

Jag har slutat angsta och börjat njuta. Ska njuta så mycket det bara går. Och då är det bara stugan som gäller! Är så glad att jag också kan erbjuda mina barn stugsomrar och är glad att jag kan erbjuda massor av det eftersom vi ändå bor så nära stugan. Så barnen har nu varit där 3 nätter. For genast dit efter dagis på fredan och förde dem till dagis därifrån idag. Ännu har de 11 dagisdagar kvar och ända orsaken till det är att då för några månader sen visste vi ju inte alls hur situationen nu sku se ut, om vi t.ex. sku vara mitt uppe i flytt. Så 4 veckor dagis för dem än och sen 8 veckor sommarlov. Får sen se hur det blir med hösten men 12 dagar/månad har jag meddelat.

Och imorse satt vi ute och åt morgonmål. Den 19 maj. Härligt.

Och igår lekte Sander helt naken med det kalla sjövattnet. Och Arthur sprang omkring i bara kalsonger.

På lördagen var vi hela förmiddagen på Borgbacken på inbjudan av Kiinteistömaailma och vädret var så perfekt. På kvällen blev barnen med Micke (och mamma) på stugan och jag kom till Lojo för att gå på bastukväll hos en av parkmammorna. Superlyckad kväll och hemma var jag 20 före 2 och sov ostört ända till 20 över 8. Lugn morgon hemma helt i egen takt och så for jag tillbaka till mina gullungar med helt nyladdade batterin och så klippte vi gräsmatta, Micke såga träd och vi bar och rada och så hoppa vi trampolin och bada bastu och bara hade det perfekt. Jee. Sommar!!!

(Och jag kommer bra ihåg att det också var såhär 2012 då när vi kommit hem från Trapani, då var det sommar en vecka i maj och sen blev det iskallt några dagar efter att vi kom hem. Men kanske det är annat nu...)

Inga kommentarer: