tisdag, februari 23

Amningsstatus

Inatt efter att det säkert tog 10 minuter för mjölken att rinna till bestämde jag mig för att sluta amma riktigt på riktigt. Låg vaken i 2 timmar och kunde inte sova. Nästan nattmål 5-tiden fick han sen från flaska för han blev otålig när jag försökte amma.

Imorse när jag sku ge det en sista chans gick det hur bra som helst och ungen fick i sig vad han ville. Så typiskt! Ringde till rådgivningen och fråga hur jag ska få det och rinna till, hon sa att jag ska sätta hjärnan i narikkan och ha varmt/vatten/masera bröstet. Alla dagens amningar har gått bra.

Så är nu ännu i valet och kvalet. Amma eller inte. Om det funkar så absolut, men om det ännu länge strular får det vara. Om internet inte sku finnas sku jag säkert slutat för sku inte då veta vad jag vet nu. Om jag nu sku sluta så sku jag konstatera att orsaken var för att jag gav upp, inte för att mjölken tog slut eller för att jag ville, och jag gillar inte att ge upp. För mat får han ju vare sig det är från bröstet eller flaskan, så det är inte det...

På matfronten har Arthur i ett antal dagar varit lite kinkig med sin grönsakspure. Nu har jag med klarhet orsaken klar. Han föredrar butikens släta moser. Åt mina så hostar han eller börjar gnälla. Så det var det. Burkarna är ju förstås slätare medan mina innehåller små, små bitar. I början var det tvärtom, mina gick ner men butikens smaka apa. Men inte gör det något, nu hinner han ännu äta min mat och i Lidl kostar burkarna 30 cent.

Mitt härliga lilla troll som är så duktig och orkar försöka suga när mammas dumma bröst inte funkar som de ska

Inga kommentarer: