tisdag, februari 9

Ingen kris mer

Dagarna går framåt i hiskelig takt och Arthur växer och växer. Nu har han kommit ut ur sin kris och är en solstråle mest hela tiden, förutom då när han ska somna, det är ännu helt omöjligt. Men han är ju bara 20 veckor så han har väl inte riktigt lärt sig det än.

Andra babysimgången som var på söndag gick helt jättebra, Arthur plaiska jättemycket med händerna och så gjorde han också något med fötterna. Han verka gilla det helt jättemycket.
Arthur simmar

Här hemma så har han blivit så mycket mera rörlig av sig. Han ligger långa stunder på sidan, svänger sig till magen, tar tag i leksaker som är längre bort, sträcker sig efter saker, hanterar grejer jättefint och så tjuter han och talar som aldrig förr. Inte undra på att man inte har ro att somna, eller sova. De flesta av hans dagssömnspass är endast halv timme långa och på natten tvinnar han också på i sängen. Köpte idag en sovpåse som jag hoppas ska hjälpa men för inatt fick vi ta bort den eftersom han härja så mycket och fick så hett.

Arthur i den nya sovpåsen. Orsaken till att han ser så koncentrerad ut är för att han ser på tvn. Han är helt galen i den, därför har vi nästan endast på den på kvällen, för det är ju inte så bra att han ser på den

Inga kommentarer: